В  периода 14-31 март 2022 г. медицинска лаборатория ЛИНА намалява

...
В  периода 14-31 март 2022 г. медицинска лаборатория ЛИНА намалява
Коментари Харесай

Проверете нивата си на антитела на специална цена в „ЛИНА”

В  интервала 14-31 март 2022 година здравна лаборатория „ ЛИНА ” понижава цената на количествения си тест за антитела против COVID-19. До края на месеца проучването ще се прави за 14 лева вместо общоприетите 19 лева За него се взема кръвна проба, като авансово  записване на час не е належащо. Достатъчно е да посетите най-близката до Вас лаборатория „ ”.

 

Кога да си извършите тест за антитела?

Препоръчително е пробата да се прави от 1 до 3 седмици след преболедуване, контакт със инфектиран или подозрения за безсимптомно протичане на COVID-19. И най-малко 2 седмици след приключен курс на имунизация или бустерна доза ваксина. В тези интервали антителата би трябвало да са достигнали своя пик и е най-подходящо да бъдат измерени. Няма краен период по-късно, в който можем да се изследваме.

При пациентите стойностите на антителата се задържат друг интервал от време, като това зависи от самостоятелните особености на имунната система. Могат да стартират да спадат релативно постепенно или по-бързо, като това зависи от редица фактори и средата, в която живеем или работим (например медици в COVID-19 отделения могат да имат непрекъснато високи стойности). Повишаването на антителата ни може да се дължи на нова среща с вируса и активиране на имунитета и други Затова е добре да ги наблюдаваме от време на време на 2-3 месеца.

Преболедувалите пациенти могат да ревизират общото си здравословно положение, като редом с теста за антитела създадат и някой от профилактичните пакети с проучвания на понижени цени в лаборатория „ ЛИНА ”. През март и април те са общо 10. Повече за тях можете да откриете тук:

 

 

 

* обява

 

 

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР